Szakkollégiumok

Kik vagyunk mi?

Deák Tibor Szakkollégium

Kollégiumunk az Élelmiszertudományi Kar égisze alatt jött létre, melynek elsődleges célja, hogy az órai kereteken túlmenően elősegítse az itt tanuló hallgatók szakmai fejlődését. 

Rerrich Béla Tájépítész Szakkollégium

Szakkollégiumunk a tájépítész hallgatók önszerveződő, önképző szervezete, ahol mindenkinek lehetősége van megvalósítani önmagát.

Miért jó szakkolisnak lenni?

Kötelezettségek nélkül, térítésmentesen látogathatók programjaink, továbbá az itt kiépített kapcsolatrendszernek köszönhetően az elhelyezkedés is könnyebb pályakezdőként.

Programjaink

Deák Tibor Szakkollégium

Kurzusok, előadóestek, konferenciák egyaránt szerepelnek a képzési rendszerünkben, az üzemlátogatásaink során pedig működés közben láthatjuk a tanult technológiákat, berendezéseket. Ezen túlmenően csapatépítő programokat is szervezünk, hogy egy igazán jó közösségben érezzék magukat tagjaink.

Rerrich Béla Tájépítész Szakkollégium

Szakkollégiumunk célja, hogy tagjai egymással együttműködve tájépítészeti témájú közösségi alkotó- és kutatómunkát végezzenek, és ezáltal szakmai ismereteik és tapasztalataik bővüljenek. A végzett tevékenység a tanulmányokat kiegészítve a tagok szakmai életben való eredményes elhelyezkedését és helytállását segítse. 

Elérhetőség

Deák Tibor Szakkollégium

Rerrich Béla Tájépítészeti Szakkollégium